‘Ex nihilo’’ i Greg Ramës, udhëtim ndjesish në instalacionin që lindi ‘‘nga asgjëja’’

Jo gjithçka nis nga asgjëja, por arti po.

“Nuk është e mundur që çdo gjë të lindi nga asgjëja, por disa ide vijnë nga asgjëja, vijnë papritur, spontanisht, por gjithmonë në pavetëdije janë ato ingranazhet që punojnë pa ndalim edhe ne nuk I ndjejmë dhe nuk i dëgjojmë, nuk i kuptojmë, derisa në një moment ta japin sinjalin “Shiko se duhet bërë kjo gjë”, shprehet artisti i ri Greg Rama.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total