“Fajdexhiu Gobsek”, libri i kësaj jave – A2

“Fajdexhiu Gobsek”, libri i kësaj jave

Agim Baçi, si çdo javë për të folur për librat më interesantë dhe problematikat rreth letërsisë bashkëkohore.