Faktorët që po “rrëzojnë” ekonominë

Kriza në sektorin energjetik, pasojë e thatësirës që ka ulur ndjeshëm prodhimin konsiderohet si penalizuesi më i fortë i rritjes ekonomike këtë vit. Ky tregues është ngadalësuar ndjeshëm, duke u përgjysmuar në rreth 2,3% në pjesën e parë të vitit nga 4,06% që ka qenë në vitin 2018. Por a është vetëm energjia që ka ngadalësuar ekonominë këtë vit?

I ftuar në A2 Business, Enno Bozdo, ish-zëvendësministër i Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës.