Familja Çaushi në Qafëzezë, në çadër dhe me kushte të vështira ekonomike

Familja Çaushi në fshatin Qafëzezë është një nga dhjetëra familjet të cilave iu dëmtuan banesat nga tërmeti i rënë 1 qershorin e këtij viti.

Shkarkoni aplikacionin e A2