Familjarët 8-vjeçarit të vrarë u futën me forcë në Gjykatën e Fierit, seanca mund të zhvendoset

Publikuar më: 18/11/2021, ora 11:19

Familjarët 8-vjeçarit të vrarë u futën me forcë në Gjykatën e Fierit, seanca mund të zhvendoset

Publikuar më: 18/11/2021, ora 11:19

Familjarë të 8-vjeçarit të vrarë në fshatin Greçalli të Fierit janë futur me force në gjykatën e Fierit ku pritet të mbahet seanca për vlerësimin e masës së sigurisë ndaj 38-vjeçarit, Klodian Çalamani, autori i këtij krimi te pashembullt dhe qe ka tronditur mbarë opinionin publik.

Familjarët 8-vjeçarit të vrarë u futën me forcë në Gjykatën e Fierit, seanca mund të zhvendoset

Publikuar më: 18/11/2021, ora 11:19

Familjarë të 8-vjeçarit të vrarë në fshatin Greçalli të Fierit janë futur me force në gjykatën e Fierit ku pritet të mbahet seanca për vlerësimin e masës së sigurisë ndaj 38-vjeçarit, Klodian Çalamani, autori i këtij krimi te pashembullt dhe qe ka tronditur mbarë opinionin publik.