Familjarët thyejnë gjykatën, arrest me burg për vrasësin e 8-vjeçarit në Fier

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:36

Familjarët thyejnë gjykatën, arrest me burg për vrasësin e 8-vjeçarit në Fier

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:36

Dhjetëra persona, familjarë të 8-vjeçarit, që u vra nga fqinj i tij në Fier, kanë tensionuar situatën në Gjykatën e Fierit, duke kërkuar që ta vendosin vetë drejtësinë. Ata u futën me forcë në ambientet e gjykatës dhe u desh ndërhyrja e forcave te rendit për të qetësuar situatën. Gjykata vendosi masën arrest me burg në mungesë për autorin e krimit që tronditi opinionin publik.

Familjarët thyejnë gjykatën, arrest me burg për vrasësin e 8-vjeçarit në Fier

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:36

Dhjetëra persona, familjarë të 8-vjeçarit, që u vra nga fqinj i tij në Fier, kanë tensionuar situatën në Gjykatën e Fierit, duke kërkuar që ta vendosin vetë drejtësinë. Ata u futën me forcë në ambientet e gjykatës dhe u desh ndërhyrja e forcave te rendit për të qetësuar situatën. Gjykata vendosi masën arrest me burg në mungesë për autorin e krimit që tronditi opinionin publik.