Fasha e energjisë, Angjeli: Rritja e çmimit të bëhet në mënyrë progresive

Publikuar më: 28/9/2022, ora 22:18

Fasha e energjisë, Angjeli: Rritja e çmimit të bëhet në mënyrë progresive

Publikuar më: 28/9/2022, ora 22:18

Ish ministri Anastas Angjeli foli në A2 Business dhe për çështjen e krizës energjetike që po përballet vendi ynë dhe rritjen e çmimit të energjisë për konsumatorët nëse kalojnë fashën e 800 kW. Sipas Angjelit, është mirë që pas tremujorit të parë të aplikimit të këtyre tarifave të reja të rishikohet paketa dhe të aplikohet një çmim progresiv me fasha.

Fasha e energjisë, Angjeli: Rritja e çmimit të bëhet në mënyrë progresive

Publikuar më: 28/9/2022, ora 22:18

Ish ministri Anastas Angjeli foli në A2 Business dhe për çështjen e krizës energjetike që po përballet vendi ynë dhe rritjen e çmimit të energjisë për konsumatorët nëse kalojnë fashën e 800 kW. Sipas Angjelit, është mirë që pas tremujorit të parë të aplikimit të këtyre tarifave të reja të rishikohet paketa dhe të aplikohet një çmim progresiv me fasha.