Fasha e energjisë, Rama: Nuk kemi hequr dorë, por e kemi shtyrë

Publikuar më: 1/10/2022, ora 14:13

Fasha e energjisë, Rama: Nuk kemi hequr dorë, por e kemi shtyrë

Publikuar më: 1/10/2022, ora 14:13

Në një komunikim me ndjekësit në rrjetet sociale, kryeministri Rama foli sërish për fashën 800 kË dukë thënë se ajo nuk është hequr, por është shtyrë dhe do të vendoset në nëntor ose do të rishikohet.

Fasha e energjisë, Rama: Nuk kemi hequr dorë, por e kemi shtyrë

Publikuar më: 1/10/2022, ora 14:13

Në një komunikim me ndjekësit në rrjetet sociale, kryeministri Rama foli sërish për fashën 800 kË dukë thënë se ajo nuk është hequr, por është shtyrë dhe do të vendoset në nëntor ose do të rishikohet.