Fasonët ndryshojnë kurs, prodhojnë maska e veshje mjekësore

Pandemia e koronavirusit nuk ka frenuar punën për industrinë fason, por ka detyruar këto biznese që të përshtaten dhe të diversifikojnë prodhimin.