Fati i kauzës për Teatrin Kombëtar, artistë, shoqëri civile dhe gazetarë në 27 muaj protestë

Kushdo të ishte një gazetar kulture, që dje, nuk e kishte të lehtë përtypjen e lajmit se Teatri Kombëtar, ku ka raportuar, intervistuar, ndjekur shfaqje e prova te pafundme, në zbardhjen e së dielës, kishte mbetur vetëm gërmadhë. Të shumtë ishin gazetarët, e jo vetëm të kulturës, të cilët dje, pashmangshmërisht ishin emocional e subjektiv. Edhe ata kanë peshën e kujtimit, memories së tyre historike e pa diskutim edhe peshën e fjalës.

Gazetarja Elsa Demo, e ftuar në Ditarin e A2, për të komentuar atë që ndodhi të dielën dhe atë që do të ndodhë në vazhdim.