Fati i Teatrit Kombëtar, A e ndalon shembjen e godinës kallëzimi në prokurori?

Gazetarët e A2, Armand Bajrami dhe Luela Myftari sjellin zhvillimet më të fundit nga çështja e Teatrit Kombëtar, pas vendimit të marrë nga Këshilli Bashkiak i Tiranës për shembjen e godinës.