“Fatkeqësi që PD nuk arrit të nxjerrë një lider”, Nesturi: Berisha dhe Basha vetëasgjësohen

Publikuar më: 12/1/2022, ora 20:52

“Fatkeqësi që PD nuk arrit të nxjerrë një lider”, Nesturi: Berisha dhe Basha vetëasgjësohen

Publikuar më: 12/1/2022, ora 20:52

“Të dyja palët po vetëasgjësojnë njëra- tjetrën edhe Basha dhe Berisha ishin dy qenie simbiozë dhe lufta mes tyre i vetëasgjëson”. Këtë mendim ndau në studion e Debatit me Alba Alishanin, analisti Plator Nesturi, sipas të cilit të dy palët janë në një përballje pa kthim.

“Fatkeqësi që PD nuk arrit të nxjerrë një lider”, Nesturi: Berisha dhe Basha vetëasgjësohen

Publikuar më: 12/1/2022, ora 20:52

“Të dyja palët po vetëasgjësojnë njëra- tjetrën edhe Basha dhe Berisha ishin dy qenie simbiozë dhe lufta mes tyre i vetëasgjëson”. Këtë mendim ndau në studion e Debatit me Alba Alishanin, analisti Plator Nesturi, sipas të cilit të dy palët janë në një përballje pa kthim.