Fatmir Mediu: Në Kuvend për studentët, mandatet nuk na digjeshin – A2

Fatmir Mediu: Në Kuvend për studentët, mandatet nuk na digjeshin

Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu ishte i ftuar mëngjesin e sotëm në “Ditarin” e orës 09:00 në A2, ku foli për situatën politikë në vend, si dhe rikthimin e opozitës në Kuvend.

Shkarkoni aplikacionin e A2