Fatos Tarifa: Administrata e Biden do t’i bëjë presion Beogradit që të sillet me Kosovën si shtet i barabartë

Publikuar më: 10/12/2020, ora 10:34

Fatos Tarifa: Administrata e Biden do t’i bëjë presion Beogradit që të sillet me Kosovën si shtet i barabartë

Publikuar më: 10/12/2020, ora 10:34

Ish-ambasadori shqiptar në SHBA, Fatos Tarifa, deklaroi në studion e Ditarit në A2 CNN, se administrata e Biden do të ketë një interes të shtuar për shqiptarët dhe Ballkanin në tërësi. Sipas tij, SHBA ka qenë një forcë shtytëse për proceset post-komuniste në Shqipëri dhe për zhvillimet demokratike në vend.

Fatos Tarifa: Administrata e Biden do t’i bëjë presion Beogradit që të sillet me Kosovën si shtet i barabartë

Publikuar më: 10/12/2020, ora 10:34

Ish-ambasadori shqiptar në SHBA, Fatos Tarifa, deklaroi në studion e Ditarit në A2 CNN, se administrata e Biden do të ketë një interes të shtuar për shqiptarët dhe Ballkanin në tërësi. Sipas tij, SHBA ka qenë një forcë shtytëse për proceset post-komuniste në Shqipëri dhe për zhvillimet demokratike në vend.