Fatura e pastrimit të drejtësisë, të shkarkuarit nga vetingu, rrogë duke qëndruar në shtëpi

Vendimet për shkarkim nga detyra të dhëna në shkallën e parë të vetingut i largojnë gjyqtarët dhe prokurorët nga sallat e gjyqit, por nuk i lënë ata pa rrogë.