Fatura e tërmetit, 985 milionë euro, Durrësi dhe Tirana janë Bashkitë më të prekura

Gazetari Angelo Haruni tregon se si pritet të financohet kjo faturë dhe ku do të mbështetet Qeveria për të siguruar fondet.