“FBI, përbindësh i demokratëve”, Trump sulmon Biden: Është armik i shtetit, do ta dëbojmë

Publikuar më: 4/9/2022, ora 23:08

“FBI, përbindësh i demokratëve”, Trump sulmon Biden: Është armik i shtetit, do ta dëbojmë

Publikuar më: 4/9/2022, ora 23:08

Donald Trump akuzon presidentin amerikan, Joe Biden, se po përdor FBI dhe Departamentin e Drejtësisë për të dëmtuar rivalet politike, duke iu referuar kështu procesin të nisur kundër tij për përvetësimin e dosjeve sekrete. "Biden është armik i shtetit, do ta dëbojmë atë", tha ish-presidenti.

“FBI, përbindësh i demokratëve”, Trump sulmon Biden: Është armik i shtetit, do ta dëbojmë

Publikuar më: 4/9/2022, ora 23:08

Donald Trump akuzon presidentin amerikan, Joe Biden, se po përdor FBI dhe Departamentin e Drejtësisë për të dëmtuar rivalet politike, duke iu referuar kështu procesin të nisur kundër tij për përvetësimin e dosjeve sekrete. "Biden është armik i shtetit, do ta dëbojmë atë", tha ish-presidenti.