FBI po kërkonte në shtëpinë e Trump dokumente për armë bërthamore

Publikuar më: 12/8/2022, ora 12:50

FBI po kërkonte në shtëpinë e Trump dokumente për armë bërthamore

Publikuar më: 12/8/2022, ora 12:50

Mediat amerikane raportojë se kontrolli blic i FBI në rezidencën e ish presidentit të Shteteve të Bashkuara në Florida u bë për të kontrolluar për dokumente shumë sekrete që kanë lidhje me armët bërthamore. Sipas asaj që raporton Washington Post, në bazë të burimeve, bastisja aspak e zakontë tregoi shqetësimin e thellë brenda qeverisë së SHBA për informacionin që mbante ish presidenti në Mar-a-Lago dhe rrezikun se ai mund të përfundonte në duart e gabuara.

FBI po kërkonte në shtëpinë e Trump dokumente për armë bërthamore

Publikuar më: 12/8/2022, ora 12:50

Mediat amerikane raportojë se kontrolli blic i FBI në rezidencën e ish presidentit të Shteteve të Bashkuara në Florida u bë për të kontrolluar për dokumente shumë sekrete që kanë lidhje me armët bërthamore. Sipas asaj që raporton Washington Post, në bazë të burimeve, bastisja aspak e zakontë tregoi shqetësimin e thellë brenda qeverisë së SHBA për informacionin që mbante ish presidenti në Mar-a-Lago dhe rrezikun se ai mund të përfundonte në duart e gabuara.