Fëmijët dhe “shkopi magjik” i librave

Publikuar më: 21/11/2021, ora 18:38

Fëmijët dhe “shkopi magjik” i librave

Publikuar më: 21/11/2021, ora 18:38

Fëmijët e duan librin. Ata kanë një pasion të veçantë për të. Mund të themi që në stendat e panairit i pamë jo vetëm duke zgjedhur, por edhe duke sugjeruar. Nëse flet me ta nuk e ke të vështirë të kuptosh se ata duan të tregojnë që ka lexuar shumë dhe se do të donin të të orientonin drejt librit më të bukur dhe atyre titujve më të rinj. Ata mund të quhen influencer në botën e librit që tani bashkëjeton me teknologjinë.

Fëmijët dhe “shkopi magjik” i librave

Publikuar më: 21/11/2021, ora 18:38

Fëmijët e duan librin. Ata kanë një pasion të veçantë për të. Mund të themi që në stendat e panairit i pamë jo vetëm duke zgjedhur, por edhe duke sugjeruar. Nëse flet me ta nuk e ke të vështirë të kuptosh se ata duan të tregojnë që ka lexuar shumë dhe se do të donin të të orientonin drejt librit më të bukur dhe atyre titujve më të rinj. Ata mund të quhen influencer në botën e librit që tani bashkëjeton me teknologjinë.