Fëmijët me Omicron, Kuli: 10 të shtruar në spital, pjesa më e madhe trajtohen në shtëpi

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:00

Fëmijët me Omicron, Kuli: 10 të shtruar në spital, pjesa më e madhe trajtohen në shtëpi

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:00

Omicron po përhapet gjerësisht te fëmijët, por pjesa më e madhe e tyre po e kalojnë në shtëpi dhe pa komplikacione të rënda. Mjekët e Pediatrisë Infektive thonë se vala "Omicron" nuk i ka ndryshuar shifrat e pacientëve të vegjël në spital. Aktualisht në pavionin Covid janë të shtruar 10 fëmijë të moshave 6 muaj deri 6 vjeç.

Fëmijët me Omicron, Kuli: 10 të shtruar në spital, pjesa më e madhe trajtohen në shtëpi

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:00

Omicron po përhapet gjerësisht te fëmijët, por pjesa më e madhe e tyre po e kalojnë në shtëpi dhe pa komplikacione të rënda. Mjekët e Pediatrisë Infektive thonë se vala "Omicron" nuk i ka ndryshuar shifrat e pacientëve të vegjël në spital. Aktualisht në pavionin Covid janë të shtruar 10 fëmijë të moshave 6 muaj deri 6 vjeç.