Fëmijët me spektër autik, ndihma ekonomike, thjesht e pamjaftueshme

Gazetari Armend Pire ka risjellë në vëmendje vështirësitë me të cilën përballen familjet që kanë një fëmijë me problem te spektrit autik. E ëma e një djali autik, Floresha Bregasi tregon shpenzimet dhe të gjitha sfidat me të cilat përballet çdo ditë.