Fëmijët shqiptarë në Siri, asgjë e re nga fronti i Lindjes së Mesme

Gazetari Julian Kasapi sjell detaje më të reja për fëmijët shqiptarët që vijojnë të jenë të bllokuar në Siri, për të cilët u mbajt dhe një protestë përpara Kryeministrisë.