Fenomeni DeSantis, njeriu që mund të largojë Trump dhe Biden nga Shtëpia e Bardhë

Publikuar më: 16/11/2022, ora 16:07

Fenomeni DeSantis, njeriu që mund të largojë Trump dhe Biden nga Shtëpia e Bardhë

Publikuar më: 16/11/2022, ora 16:07

Guvernatori i Floridës është shndërruar në personazhin më të lakuar të politikës amerikane, pas fitores mbresëlënëse në zgjedhjet e mesit të mandatit dhe ambicieve të tij për të kandiduar për Shtëpinë e Bardhë nën siglën e Partisë Republikane. Ai vlerësohet si njeriu që mund të shuajë shpresat e Donald Trump për një mandat të dytë, por edhe si njeriu që mund të bëjë të njëjtën gjë edhe për Joe Biden.

Fenomeni DeSantis, njeriu që mund të largojë Trump dhe Biden nga Shtëpia e Bardhë

Publikuar më: 16/11/2022, ora 16:07

Guvernatori i Floridës është shndërruar në personazhin më të lakuar të politikës amerikane, pas fitores mbresëlënëse në zgjedhjet e mesit të mandatit dhe ambicieve të tij për të kandiduar për Shtëpinë e Bardhë nën siglën e Partisë Republikane. Ai vlerësohet si njeriu që mund të shuajë shpresat e Donald Trump për një mandat të dytë, por edhe si njeriu që mund të bëjë të njëjtën gjë edhe për Joe Biden.