Ferhati: Nuk ka zgjedhje të parakohshme

Deputetja e Partisë Socialiste Klotilda Ferhati e ftuar në studiot e A2 komenton ngjarjet politike në vend, dhe siguron që ekzekutivi është i bindur të vazhdojë qeverisjen e tij deri në zgjedhjet e vitit 2021.