Ferhati: Për Tiranën i besojmë Veliajt, sfida është ajo e përfaqësimit

E ftuar në A2, Klotilda Ferhati, deputete e Partisë Socialiste dhe Sekretare e Komisionit të Ligjeve, përtej ngërçit politik që ka pushtuar vendin, flet për sfidat që PS-ja po përgatit në kuadër të zgjedhjeve lokale.