Fermerët apel për kompensim, breshëri u dëmton rëndë të mbjellat

Sikur të mos mjaftojnë mundimet dhe pamundësia ekonomike, fermerët e vegjël në fshatin Sovjan të bashkisë së Maliqit janë goditur së fundmi edhe nga kapriçot e natyrës.