Fermerët protestojnë kundër miratimit të paketës fiskale. Rama i fut në parlament

Publikuar më: 25/11/2021, ora 10:29

Fermerët protestojnë kundër miratimit të paketës fiskale. Rama i fut në parlament

Publikuar më: 25/11/2021, ora 10:29

Ndërsa sot pritet miratimi i paketës fiskale dhe buxhetit nen për nen, fermerët po protestojnë para parlamenti kundër paketës fiskale për Bujqësinë. Duke shkuar drejt parlamentit, kryeministri Edi Rama ka përzgjedhur disa prej fermerëve të cilët ishin duke protestuar për të diskutuar me ta në lidhje me këtë çështje.

Fermerët protestojnë kundër miratimit të paketës fiskale. Rama i fut në parlament

Publikuar më: 25/11/2021, ora 10:29

Ndërsa sot pritet miratimi i paketës fiskale dhe buxhetit nen për nen, fermerët po protestojnë para parlamenti kundër paketës fiskale për Bujqësinë. Duke shkuar drejt parlamentit, kryeministri Edi Rama ka përzgjedhur disa prej fermerëve të cilët ishin duke protestuar për të diskutuar me ta në lidhje me këtë çështje.