Fermerët të pakënaqur me çmimin e grurit, kërkojnë kompensim nga shteti

Publikuar më: 30/6/2022, ora 16:52

Fermerët të pakënaqur me çmimin e grurit, kërkojnë kompensim nga shteti

Publikuar më: 30/6/2022, ora 16:52

Çmimi i shitjes së grurit sipas fermerëve është shumë i ulët. Rritja e inputeve, naftës dhe bllokimi i importit nga Rusia, do të duhej të ndikonin në një çmim më të lartë të grurit thonë edhe ekspertët e bujqësisë.

Fermerët të pakënaqur me çmimin e grurit, kërkojnë kompensim nga shteti

Publikuar më: 30/6/2022, ora 16:52

Çmimi i shitjes së grurit sipas fermerëve është shumë i ulët. Rritja e inputeve, naftës dhe bllokimi i importit nga Rusia, do të duhej të ndikonin në një çmim më të lartë të grurit thonë edhe ekspertët e bujqësisë.