Fermeri nga Libohova: Nuk e shoh askund ndihmën që reklamon shteti

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 14:03

Fermeri nga Libohova: Nuk e shoh askund ndihmën që reklamon shteti

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 14:03

Ndërsa në Tiranë, reklamohen paketa të shtuara financiare dhe ndihmë për fermerët, në qarkun e Gjirokastrës duket se kjo ndihme nuk është ndjerë. Fermeri që prej 15 vitesh kultivon ullirin dhe prodhon vajin në Libohovë, shprehet se shteti nuk i ka subvencionuar as doganën e makinerive që ka blerë.

Fermeri nga Libohova: Nuk e shoh askund ndihmën që reklamon shteti

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 14:03

Ndërsa në Tiranë, reklamohen paketa të shtuara financiare dhe ndihmë për fermerët, në qarkun e Gjirokastrës duket se kjo ndihme nuk është ndjerë. Fermeri që prej 15 vitesh kultivon ullirin dhe prodhon vajin në Libohovë, shprehet se shteti nuk i ka subvencionuar as doganën e makinerive që ka blerë.