“Ferri” do të bëhet më i keq, ekspertët lëshojnë paralajmërimin pas të nxehtit rekord

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:31

“Ferri” do të bëhet më i keq, ekspertët lëshojnë paralajmërimin pas të nxehtit rekord

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:31

Planeti ynë do të bëhet më i nxehtë, stuhitë më të fuqishme dhe reshjet e shiut më intensive. Shkencëtarët kanë ardhur në një pikë ku po thonë se tashmë e kaluara nuk mund të zhbëhet dhe ndryshime klimatike po ndodhin. Profesoresha e universitetit Reading, Hannah Cloke, konfirmoi se sapo kemi parë gushtin më të ngrohtë të regjistruar globalisht, që erdhi menjëherë pas korrikut dhe qershorit më të ngrohtë në histori.

“Ferri” do të bëhet më i keq, ekspertët lëshojnë paralajmërimin pas të nxehtit rekord

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:31

Planeti ynë do të bëhet më i nxehtë, stuhitë më të fuqishme dhe reshjet e shiut më intensive. Shkencëtarët kanë ardhur në një pikë ku po thonë se tashmë e kaluara nuk mund të zhbëhet dhe ndryshime klimatike po ndodhin. Profesoresha e universitetit Reading, Hannah Cloke, konfirmoi se sapo kemi parë gushtin më të ngrohtë të regjistruar globalisht, që erdhi menjëherë pas korrikut dhe qershorit më të ngrohtë në histori.