Festa e Bajramit, kreu i Komunitetit Mysliman uron besimtarët: Lusim Zotin ta begatojë me paqe dhe stabilitet vendin tonë

Publikuar më: 1/5/2022, ora 13:21

Festa e Bajramit, kreu i Komunitetit Mysliman uron besimtarët: Lusim Zotin ta begatojë me paqe dhe stabilitet vendin tonë

Publikuar më: 1/5/2022, ora 13:21

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Fitër Bajrami do të falet ditën e hënë, më 02 maj 2022, në orën 06:20 në “Sheshin Skënderbej”, Tiranë. Pas një muaji agjërim besimtarët myslimanë do të festohet Bajrami i Madh dhe kreu i Kominiteti Mysliman Bujar Spahiu ka drejtuar një urim për të gjithë këta besimtarë, ndërsa përcolli mesazhin e paqes dhe stabilitetit për vendin tonë.

Festa e Bajramit, kreu i Komunitetit Mysliman uron besimtarët: Lusim Zotin ta begatojë me paqe dhe stabilitet vendin tonë

Publikuar më: 1/5/2022, ora 13:21

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Fitër Bajrami do të falet ditën e hënë, më 02 maj 2022, në orën 06:20 në “Sheshin Skënderbej”, Tiranë. Pas një muaji agjërim besimtarët myslimanë do të festohet Bajrami i Madh dhe kreu i Kominiteti Mysliman Bujar Spahiu ka drejtuar një urim për të gjithë këta besimtarë, ndërsa përcolli mesazhin e paqes dhe stabilitetit për vendin tonë.