Festa e Flamurit edhe në Kosovë, Osmani dhe Kurti bëjnë homazhe te heronjtë kombëtarë

Publikuar më: 28/11/2021, ora 12:36

Festa e Flamurit edhe në Kosovë, Osmani dhe Kurti bëjnë homazhe te heronjtë kombëtarë

Publikuar më: 28/11/2021, ora 12:36

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, bashkë me kryeministrin, Albin Kurti, dhe pjesëtarë të tjerë të kabinetit qeveritar bënë homazhe në kompleksin memorial “Adem Jashari”.

Festa e Flamurit edhe në Kosovë, Osmani dhe Kurti bëjnë homazhe te heronjtë kombëtarë

Publikuar më: 28/11/2021, ora 12:36

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, bashkë me kryeministrin, Albin Kurti, dhe pjesëtarë të tjerë të kabinetit qeveritar bënë homazhe në kompleksin memorial “Adem Jashari”.