Festa e librit, panairi takohet të mërkurën me lexuesin në Pallatin e Kongreseve

Publikuar më: 15/11/2021, ora 17:31

Festa e librit, panairi takohet të mërkurën me lexuesin në Pallatin e Kongreseve

Publikuar më: 15/11/2021, ora 17:31

Me dy kënde për të biseduar mbi letërsinë, kështu do të vijë Panairi i Librit këtë edicion të 24-t. Diskutimet, sfidat dhe shumëka që shoqëron botën e librit në vend do të diskutohen në sallën ovale, ndërsa risia e këtij edicioni është sofaja, këndi tjetër i panairit.

Festa e librit, panairi takohet të mërkurën me lexuesin në Pallatin e Kongreseve

Publikuar më: 15/11/2021, ora 17:31

Me dy kënde për të biseduar mbi letërsinë, kështu do të vijë Panairi i Librit këtë edicion të 24-t. Diskutimet, sfidat dhe shumëka që shoqëron botën e librit në vend do të diskutohen në sallën ovale, ndërsa risia e këtij edicioni është sofaja, këndi tjetër i panairit.