Festa e Pavarësisë dhe në Kosovë, homazhe te busti i Skënderbeut dhe te Jasharajt në Prekaz

Publikuar më: 28/11/2022, ora 12:48

Festa e Pavarësisë dhe në Kosovë, homazhe te busti i Skënderbeut dhe te Jasharajt në Prekaz

Publikuar më: 28/11/2022, ora 12:48

Festa për 110-vjetorin e pavarësisë ka kaluar kufijtë e Shqipërisë. Një sërë eventesh janë organizuar në Kosovë në nder të kësaj dite, me fokusin kryesor: nderimin e heronjve.

Festa e Pavarësisë dhe në Kosovë, homazhe te busti i Skënderbeut dhe te Jasharajt në Prekaz

Publikuar më: 28/11/2022, ora 12:48

Festa për 110-vjetorin e pavarësisë ka kaluar kufijtë e Shqipërisë. Një sërë eventesh janë organizuar në Kosovë në nder të kësaj dite, me fokusin kryesor: nderimin e heronjve.