Festa izraelite në Tiranë, 10 ditë aktivitete që bëjnë bashkë dy kulturat

Ndonëse festa izraelite në Tiranë çelet nga artisti shqiptar Arben Golemi në muzeun Historik Kombëtar, për gati 10 ditë në kryeqytet do të presim artistë izraelitë të njohur dhe të duartrokitur nëpër botë.