Festat e fundvitit, kërkesa në rritje nga shqiptarë e të huaj, Omicron po kthehet në pengesë

Publikuar më: 4/12/2021, ora 15:17

Festat e fundvitit, kërkesa në rritje nga shqiptarë e të huaj, Omicron po kthehet në pengesë

Publikuar më: 4/12/2021, ora 15:17

Festat e fundvitit kanë shtuar interesin për prenotime të shqiptarëve për të ikur jashtë vendit dhe të huajve për të ardhur këtu, por shfaqja e variantit të ri Omicron të Covid-19 po kthehet në pengesë. Operatorët turistikë thonë se vendet e rajonit po mbetet destinacionet e preferuara për shqiptarët.

Festat e fundvitit, kërkesa në rritje nga shqiptarë e të huaj, Omicron po kthehet në pengesë

Publikuar më: 4/12/2021, ora 15:17

Festat e fundvitit kanë shtuar interesin për prenotime të shqiptarëve për të ikur jashtë vendit dhe të huajve për të ardhur këtu, por shfaqja e variantit të ri Omicron të Covid-19 po kthehet në pengesë. Operatorët turistikë thonë se vendet e rajonit po mbetet destinacionet e preferuara për shqiptarët.