Festat e fundvitit: Korça e preferuar, por edhe e shtrenjtë

Publikuar më: 8/12/2021, ora 13:51

Festat e fundvitit: Korça e preferuar, por edhe e shtrenjtë

Publikuar më: 8/12/2021, ora 13:51

Rregullat dhe kufizimet e pandemisë për të dalë jashtë shtetit, kanë bërë që Korça dhe fshatrat turistike të kenë një kërkesë të lartë për festat e fundvitit, duke bërë që thuajse të gjitha prenotimet kanë përfunduar. Kjo ka bërë që edhe çmimet të jenë më të larta, krahasuar me ato të vendeve të rajonit, në Kosovë, Mal të Zi e deri në Turqi.

Festat e fundvitit: Korça e preferuar, por edhe e shtrenjtë

Publikuar më: 8/12/2021, ora 13:51

Rregullat dhe kufizimet e pandemisë për të dalë jashtë shtetit, kanë bërë që Korça dhe fshatrat turistike të kenë një kërkesë të lartë për festat e fundvitit, duke bërë që thuajse të gjitha prenotimet kanë përfunduar. Kjo ka bërë që edhe çmimet të jenë më të larta, krahasuar me ato të vendeve të rajonit, në Kosovë, Mal të Zi e deri në Turqi.