Festat e fundvitit, stafet mjekësore pozicionohen në pikën doganore të Morinës

Publikuar më: 29/12/2021, ora 14:20

Festat e fundvitit, stafet mjekësore pozicionohen në pikën doganore të Morinës

Publikuar më: 29/12/2021, ora 14:20

Festat e fundvitit kanë shtuar fluksin e qytetarëve në pikën e përbashkët kufitare mes Shqipërisë dhe Kosovës.