Festë dhe dhunë në Tiranë pas ndeshjes me Poloninë

Publikuar më: 11/9/2023, ora 11:50

Festë dhe dhunë në Tiranë pas ndeshjes me Poloninë

Publikuar më: 11/9/2023, ora 11:50

Dhunë dhe festë. Një tablo që u pa në stadium, me incidentet në fillimin e ndeshjes të provokuara nga huliganët polakë.