Festë dhe protestë, hapet tregu i Krishtlindjes, por forcohen masat anti-covid

Publikuar më: 21/11/2021, ora 21:03

Festë dhe protestë, hapet tregu i Krishtlindjes, por forcohen masat anti-covid

Publikuar më: 21/11/2021, ora 21:03

Praga ka inauguruar tregun e hapur të Krishtlindjeve, i pari në Europë, i cili është shijuar vetëm për pak orë, përpara se banorët e kryeqytetin çek të hynë në karantinë, së paku ato të pavaksinuarit.

Festë dhe protestë, hapet tregu i Krishtlindjes, por forcohen masat anti-covid

Publikuar më: 21/11/2021, ora 21:03

Praga ka inauguruar tregun e hapur të Krishtlindjeve, i pari në Europë, i cili është shijuar vetëm për pak orë, përpara se banorët e kryeqytetin çek të hynë në karantinë, së paku ato të pavaksinuarit.