Festë e fushatë për “Ditën e Verës”, Rama dhe Berisha në Elbasan, kërkojnë mbështetje për 14 majin

Publikuar më: 14/3/2023, ora 14:41

Festë e fushatë për “Ditën e Verës”, Rama dhe Berisha në Elbasan, kërkojnë mbështetje për 14 majin

Publikuar më: 14/3/2023, ora 14:41

Kryeministri Edi Rama dhe drejtuesi i Rithemelimit të PD Sali Berisha shfrytëzuan vizitën në Elbasan për të festuar “Ditën e Verës” dhe për të promovuar kandidatët e tyre përzgjedhjet vendore.

Festë e fushatë për “Ditën e Verës”, Rama dhe Berisha në Elbasan, kërkojnë mbështetje për 14 majin

Publikuar më: 14/3/2023, ora 14:41

Kryeministri Edi Rama dhe drejtuesi i Rithemelimit të PD Sali Berisha shfrytëzuan vizitën në Elbasan për të festuar “Ditën e Verës” dhe për të promovuar kandidatët e tyre përzgjedhjet vendore.