Festime tek “Toptani” për 5-vjetorin

Publikuar më: 14/3/2022, ora 17:40

Festime tek “Toptani” për 5-vjetorin

Publikuar më: 14/3/2022, ora 17:40

Nuk ka nisje më të mirë të një ceremonie argëtuese sesa ta fillosh atë me gëzimin e fëmijëve dhe “Toptani Shopping Center”, në këtë 5-vjetor të krijimit, mblodhi së pari vogëlushët që të hapnin serinë e argëtimeve.

Festime tek “Toptani” për 5-vjetorin

Publikuar më: 14/3/2022, ora 17:40

Nuk ka nisje më të mirë të një ceremonie argëtuese sesa ta fillosh atë me gëzimin e fëmijëve dhe “Toptani Shopping Center”, në këtë 5-vjetor të krijimit, mblodhi së pari vogëlushët që të hapnin serinë e argëtimeve.