Festivali i dritave ndriçon kryeqytetin danez

Në një nga muajt më të errët të vitit, Festivali 24 ditor i dritave në Kopenhagës, synon të ndriçojë atmosferën në kryeqytetin Danez. Me diellin që lind në 8 të mëngjesit dhe që perëndon rreth orës 17:00 dhe me temperaturat nën zero, dritat janë më së të nevojshme në qytetin nordik.