Festivali veror i librit, Durrësi shndërrohet për pesë ditë në një “det me libra”

Publikuar më: 18/8/2022, ora 15:37

Festivali veror i librit, Durrësi shndërrohet për pesë ditë në një “det me libra”

Publikuar më: 18/8/2022, ora 15:37

Ka nisur rrugëtimin Festivali veror i Librit në Durrës. Më shumë se 30 botues do të prezantojnë në stendat e tyre titujt e rinj, por festivali premton takime letrare jo vetëm me autorët, përkthyesit dhe botuesit. Eventet përfshijnë edhe teatrin, artin vizual dhe muzikën. “Një det me libra” është motoja e festivalit më të ri letrar që ka marrë jetë në qytetin e Durrësit.

Festivali veror i librit, Durrësi shndërrohet për pesë ditë në një “det me libra”

Publikuar më: 18/8/2022, ora 15:37

Ka nisur rrugëtimin Festivali veror i Librit në Durrës. Më shumë se 30 botues do të prezantojnë në stendat e tyre titujt e rinj, por festivali premton takime letrare jo vetëm me autorët, përkthyesit dhe botuesit. Eventet përfshijnë edhe teatrin, artin vizual dhe muzikën. “Një det me libra” është motoja e festivalit më të ri letrar që ka marrë jetë në qytetin e Durrësit.