FIFA konfirmon për A2 dënimin e Flamurtarit: 3 sesione pa merkato

Të dënuar prej tetë muajsh, me pasojat që janë të prekshme prej merkatos së janarit. FIFA konfirmoi vendimin për të bllokuar merkaton e Flamurtarit për tre sesionet e ardhshme, për shkak të detyrimeve financiare që klubi ka ndaj ish-lojtarëve. Pak ditë më parë, administratori Idrizi deklaroi se puna e klubit për afrime cilësore dhe për t’u rikthyer në garën për mbijetesë vazhdojnë.