Fillim i ri për Londrën dhe Parisin, Sunak i jep Macronit mbi 500 milionë euro për burgun e emigrantëve

Publikuar më: 10/3/2023, ora 20:58

Fillim i ri për Londrën dhe Parisin, Sunak i jep Macronit mbi 500 milionë euro për burgun e emigrantëve

Publikuar më: 10/3/2023, ora 20:58

Fillim i ri në marrëdhëniet mes Londrës dhe Parisit erdhi përmes një ujdie për krijimin e një burgu për emigrantet e paligjshëm në veri të Francës. Kryeministri Rishi Sunak, njoftoi se do t'i paguajë Francës mbi 500 milionë euro në 3 vite, ndërsa për herë të parë do të angazhohen edhe policë britanikë në frenimin e gomoneve.

Fillim i ri për Londrën dhe Parisin, Sunak i jep Macronit mbi 500 milionë euro për burgun e emigrantëve

Publikuar më: 10/3/2023, ora 20:58

Fillim i ri në marrëdhëniet mes Londrës dhe Parisit erdhi përmes një ujdie për krijimin e një burgu për emigrantet e paligjshëm në veri të Francës. Kryeministri Rishi Sunak, njoftoi se do t'i paguajë Francës mbi 500 milionë euro në 3 vite, ndërsa për herë të parë do të angazhohen edhe policë britanikë në frenimin e gomoneve.