Fillimi i shkollës, Mehmeti: S’ka kushte, i frikësohem një tjetër mbyllje të plotë

Sot nisi shkolla mes shumë pasigurive, frikës dhe përshtatjes me një rutinë tërësisht të re të diktuar nga masat anti-Covid.