Fillorja me libra të përdorur, edhe klasa e 5-të tekste falas, prindërit mund t`i blejnë vetë – A2

Fillorja me libra të përdorur, edhe klasa e 5-të tekste falas, prindërit mund t`i blejnë vetë

Dhimbjet e gishtave dhe angazhimet familjare për fshirjen e librave në përdorim kanë kaluar. Por pas pushimeve të gjata, më 16 shtator, tekstet e përdorura do të hidhen sërish në qarkullim. Vetëm librat e papërdorshëm për shkak të shënimeve dhe dëmtimeve nga nxënësit do të zevëndësohen me tekste të rinj.