“Film aksion” në Los Anxhelos, ndjekja për pak përfundon në tragjedi

Me makinë të vjedhur, duke i ikur me shpejtësi policisë në autostradë dhe në mes të qytetit. Nuk është skenë nga një film aksion, por një pamje nga rrugë e Los Anxhelosit kapur në kamera me helikopter.