Filmi i fundit i Xhuvanit, një thirrje për t’u larguar nga droga dhe krimi – A2

Filmi i fundit i Xhuvanit, një thirrje për t’u larguar nga droga dhe krimi

Këto janë pamjet e fundit nga sheshi i xhirimit të filmit “Liqeni im”. Premiera e tij do të duhej të ishte këtë vit, nëse regjisori Gjergj Xhuvani dhe gjithë ekipi i këtij produksioni kinematografik do të vijonin punën e do të bëheshin bashkë për duartrokitjet.